Zarządzaj kontem TikTok Social w Tecrube
Tecrube łączy się z Twoim kontem TikTok Social. Zapytaj asystenta, a przyniesie wyniki; proponowaną zmianę wprowadza dopiero po Twojej zgodzie.
Zacznij za darmoCo możesz zrobić z TikTok Social w Tecrube
- Posty i treści
- Komentarze i wzmianki
- Raporty skuteczności
Jak połączyć TikTok Social
- 1Otwórz Moje konta w panelu Tecrube i kliknij Połącz w wierszu TikTok Social.
- 2TikTok Social przeniesie Cię na własny ekran zgody, gdzie wybierasz konto, do którego dajesz dostęp.
- 3Po wyrażeniu zgody połączenie jest gotowe, a asystent zaczyna odczytywać dane z TikTok Social.
Bezpieczeństwo i uprawnienia
Twoje dane dostępowe są przechowywane w postaci zaszyfrowanej i nie są ponownie wyświetlane. Asystent nie zmienia budżetu, kampanii ani treści bez Twojej zgody. Każde działanie jest rejestrowane, a połączenie możesz usunąć w dowolnej chwili.
O połączeniu z TikTok Social
Odczytuje wyniki, tworzy raporty i sygnalizuje problemy oraz szanse. Działania, które coś zmieniają, proponuje i wykonuje dopiero po Twojej zgodzie.
Dane dostępowe są przechowywane w postaci zaszyfrowanej, używane wyłącznie dla Twojego konta i nieudostępniane stronom trzecim. Połączenie możesz usunąć w panelu.
Za połączenie nie ma osobnej opłaty; liczba kont, które możesz połączyć, zależy od planu. Twoje wydatki i subskrypcje w TikTok Social pozostają między Tobą a TikTok Social.
Tecrube działa z Claude, ChatGPT i innymi asystentami obsługującymi MCP. Do danych z TikTok Social sięgasz z czatu swojego asystenta lub z czatu w panelu Tecrube.
Podobne integracje
Wszystkie integracjePołącz konto TikTok Social w kilka minut
Dokończ konfigurację w 6 minut i uruchom pierwszą kampanię dziś. Bez karty: Ty zatwierdzasz, Tecrube wykonuje.